Ελληνική μάχη στους τελικούς της American League!

Δηλώσεις μετά την σκούπα  στο 3ο παιχνίδι και στα δύο ζευγάρια της American League έκαναν ο Nick Markakis και ο Mike Moustakas αντίστοιχα. Οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στους τελικούς της American League με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Βαλτιμόρη στις 10 Οκτώβρη.


Nick Markakis

Όταν το σκέφτεσαι είναι τρομερό φίλε, είναι αυτό για το οποίο δουλέψαμε, έχουμε μια σπουδαία ομάδα παιχτών, και ξέρεις είναι απλά τρομερό!

Τι έχεις να πεις για την σκουπά στο Detroit, πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό;

Δεν έχει σχέση ποιος είναι, η σκούπα είναι σκούπα και η νίκη είναι νίκη και έτσι το βλέπουμε, γνωρίζεις ότι πολλοί άνθρωποι μας είχαν ως αουτσάιντερ αλλά ξέραμε τι ομάδα έχουμε και τι παίχτες έχουμε.

Τι ιδιαίτερο έχει το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που ο  Buck Showalter - manager των Orioles - κερδίζει σειρά στην postseason; Πρώτη φορά θα βρεθεί στους τελικούς της American League.

Ούτε εγώ έχω, άρα μάλλον αυτό μας κάνει δύο. Οπότε θα το απολαύσουμε! 

Όλοι ήταν φανταστικοί στην σειρά, φτάσατε μέχρι εδώ, τι έχεις να πεις;

Αυτό δείχνει τι σύλλογο έχουμε, τι παίχτες έχουμε στην ομάδα. Ξέρεις το να βάλεις 25 άτομα σε μια ομάδα είναι εύκολο, το να τους συντονίσεις όλους και να παίξεις καλά και να γίνεις οικογένεια είναι διαφορετικό. Το πετύχαμε σε αυτό το σύλλογο και είναι τρομερό.



Mike Moustakas

Ο κόσμος έχει τρελαθεί, o catcher σου είναι ενθουσιασμένος στο dugout, μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου αυτή την στιγμή;

Τα συναισθήματα μου είναι απίστευτα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίξαμε 162 παιχνίδια για να φτάσουμε εδώ, παίξαμε σαν ομάδα κάθε ένα από αυτά και το αποτέλεσμα σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη.

Σχετικά με την εμπειρία αυτής της postseason, έχεις 2 home run σε 3 παιχνίδια, πως το κάνετε αυτό;

Ξέρεις πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, κάθε βράδυ που βγαίνουμε για να παίξουμε, ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε γιατί έχουμε τόσο μεγάλη πίστη ο ένας στον άλλο, γιατί παίζουμε με την ψυχή μας, με την καρδιά μας και με τόσο μεγάλο πάθος.