Συνέντευξη του Mike Moustakas μετά το τέλος του 6ου αγώνα των World Series

Συνέντευξη στους δημοσιογράφους έδωσε ο Mike Moustakas μετά την νίκη των Kansas City Royals στο έκτο παιχνίδι των World Series. Μίλησε για τα συναισθήματα του για το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, καθώς και για το προσωπικό του επίτευγμα να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα home runs σε μια postseason στην ιστορία της ομάδας.

"Υπάρχει ένας μεγάλος σύλλογος εδώ πέρα. Είμασταν σταθεροί, είχαμε ένα μεγάλο 2ο inning και μετά δεν σταματήσαμε να σκοράρουμε, κάτι που ήταν ωραίο. Και νομίζω ότι ομάδες σαν αυτή δεν σταματάνε, δεν τα παρατάνε ποτέ. Έτσι πρέπει να το κρατήσεις ζωντανό, πρέπει να συνεχίσεις να σκοράρεις και ήμασταν σε θέση να το κάνουμε αυτό απόψε. Δεν επανήλθαμε από κάτι. Δεν είχαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Είμαστε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση, δεν ανησυχούμε με μια ήττα. Βγαίνουμε και τους κερδίζουμε την επόμενη μέρα, έτσι λειτουργεί αυτή η ομάδα."

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να νικήσουμε το παιχνίδι και αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Τίποτα δεν άλλαξε ποτέ, δεν αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας, βλέπουμε ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά και  αύριο είναι μια νέα μέρα. Πιστεύω πως αυτός ο κόσμος περίμενε απλά μια ομάδα. Παίζουμε καλό μπέιζμπολ καθ' όλη την διάρκεια την χρονιάς μέχρι τώρα και θα βγούμε αύριο, θα βρούμε ένα για να πάρουμε την νίκη, όμως αυτοί οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Είναι πιστοί, δεν το βάζουν κάτω, πάντα φωνάζουν, πάντα είναι στα καλύτερα τους, πάντα είναι όρθιοι και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε αύριο μπροστά τους."


Mike, είσαι σπουδαίος ροπαλιστής, πολύτιμος για την ομάδα σου και έγινες ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σημειώνει 5 home runs σε μια postseason, αυτό πρέπει να έχει μια παραπάνω σημασία για σένα...

"Είναι πολύ ωραίο, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό, όμως θα είμαι πιο ενθουσιασμένος αύριο όταν θα νικήσουμε τα World Series, και θα το αντάλλαζα για οτιδήποτε από αυτά. Οπότε θα δούμε τι θα γίνει αύριο, θα τα θυμόμαστε αυτά στο μέλλον, και είναι πολύ όμορφο. Αλλά πραγματικά θέλω να βγω αύριο και να νικήσουμε το παιχνίδι και αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο"