Mike Moustakas, περήφανος ως Έλληνας!

O Mike Moustakas πετάει το ρόπαλο του στην άκρη μετά από ένα
εκκωφαντικό home run στο 11ο inning,  δίνοντας στους KC Royals
το προβάδισμα με 3-2 και μια απρόσμενη νίκη στην σειρά με τους
LA Angels.
Με αφορμή την συμμετοχή του Mike Moustakas στην postseason με την ομάδα των Kansas City Royals, αναδημοσιεύουμε μια περσινή μίνι συνέντευξη από τους Royals για το mlb.com, στον ίδιο και τον George Kottaras κατά την κοινή τους παρουσία το 2013 στο Κάνσας. 







ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΥ - Ο τριτοβασέος Mike Moustakas και ο catcher George Kottaras ανεμίζουν τη σημαία - τη σημαία της Ελλάδας, ναι αυτή!

Η ελληνική σημαία κρέμεται πάνω στα ντουλαπάκια τους στο clubhouse των Royals, καθώς γνωρίζουν καλά  την καταγωγής τους. 

"Ο Moose -Mike Moustakas- την είχε στο πίσω μέρος του ντουλαπιού του. Μου είπε ότι είχε μια και του είπα, 'Βγάλτην έξω'", δήλωσε ο Kottaras. 

Οι γονείς του Kottaras γεννήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά μετακινήθαν στην περιοχή του Τορόντο, όπου ο ίδιος γεννήθηκε. Ο Moustakas είναι από την περιοχή του Λος Άντζελες, αλλά η γιαγιά του γεννήθηκε στην Ελλάδα. 

 "Δεν ξέρω πόσες φορές είχατε δύο Έλληνες στο ίδιο clubhouse στην ίδια ομάδα", δήλωσε ο Kottaras. "Και μας έβαλαν τον ένα δίπλα στο άλλο, που το κάνει ακόμη καλύτερο." 

Ο Kottaras έπαιξε για την εθνική ομάδα μπέιζμπολ της Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Γιατί δεν τον ακολούθησε ο Moustakas; 

 "Ήμουν μόλις 14 χρονών τότε", δήλωσε ο Μουστάκας.


Καλή τύχη Mike!